När detaljerna smälter in

Natursten och granitkeramik som efterliknar natursten ger ett vackert och solitt intryck. Det har blivit en stark exklusiv trend i den skandinaviska inredningen och återfinns i stor utsträckning på väggar, golv och detaljer i både kök och badrum. Och genom att kombinera med detaljer i samma färgskala, struktur och finish skapas en harmoni.

 

Profiler i serien STONE

För naturliga avslut på kanter och i hörn är Genesis profiler i serien STONE den perfekta kombinationen tillsammans med natursten. Profilerna har en STONE-finish som precis som natursten har liv och skiftningar och en matt texturerad yta som gör att de snyggt smälter samman med granit, kalksten, skiffer och sandsten.

 

Duschhyllor i serien STONE

För att även badrumsdetaljerna ska matcha materialval och färgsättning har vi i Tebo Details utvecklat en serie stilrena duschhyllor som även de har STONE-finish. Duschyllorna blir en praktisk detalj som på ett naturligt sätt smälter in med övriga ytor och material.

 


 

Mörk granit är framtagen för just mörk granit och passar tillsammans med skiffer och andra mörkgrå eller svarta stenar.

Mörkgrå botten med ljusare skiftningar.

Duschhylla hörn New York Mörk Granit
Kakellist ESA Mörk Granit

Kakellist TDP mörk granit

 

 

Granit är framtagen för grå granit och passar till de flesta grå stenar tack vare sin ljusa grå botten med mörka skiftningar.

Duschhylla hörn New York Granit
Kakellist ESA Granit

Kakellist TDP granit

 

 

Sandsten har fått sin karaktär från den klassiska sandstenen. Med en beige, ljus botten med lite mörka skiftningar på passar den bra till alla ljusa stenar med värme i färgen.

Duschhylla hörn New York Sandsten
Kakellist ESA Sandsten

Kakellist TDP sandsten 

 

 

Bathsten har fått sitt namn och karaktär från en kalksten som kommer från staden Bath i England. Den har både ljusa och mörka skiftningar i sig.

Kakellist ESA bathsten

Kakellist TDP Bathsten