TEBO PROTECH

Med fokus på trend, design och funktion marknadsför Tebo Protech specialprodukter för installation tillsammans med byggkeramik.
Här hittar du som återförsäljare, arkitekt, inredare eller hantverkare rätt detaljer till byggprojektet.

 

TEBO BYGGTILLBEHÖR

Tebo Protech är en del av Tebo Byggtillbehör som sedan 1973 utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj.

Målet är att alltid leverera högsta kvalitet och våra styrkor ligger i en innovativ produktutveckling, hög aktivitet och en mycket hög service. Vi ska leva upp till detta i varje möte, varje dag och fortsätta att utvecklas nära marknaden och kunderna.

Tebo Byggtillbehör är en del av Byggtilbehørs Gruppen AS och drivs av VD Martin Palmkvist tillsammans med ett 20-tal anställda och både kontor och lager återfinns i Rosersberg, norr om Stockholm.
 

VÅR AFFÄRSIDÉ

Tebo Byggtillbehör ska erbjuda ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter och välkända varumärken för bygg och industri. Sortimentet, tillsammans med en hög servicegrad, ska göra oss till det självklara valet för såväl återförsäljare som konsument.

Se hela vårt utbud på tebo.se
Se vårt utbud mot export på tebotools.com