Med fokus på trend, design och funktion marknadsför Tebo Protech specialprodukter för byggkeramik från både egna och utvalda partners varumärken.

 

GENESIS

Engelska Genesis är en ledande tillverkare av profiler, lister och skydd för byggkeramik och golv. Produkterna återfinns runtom i hela världen.

Med en stor produktportfölj har de allt från kakellister till specialframtagna rörelesefogprofiler för offentlig miljö. De arbetar med fallstudier, alltid i nära samarbete med kunden, för att hitta de bästa lösningarna.

Inget projekt är för stort eller för litet

 


 

TEBO DETAILS

Allt större efterfrågan på byggkeramik och design i våra badrum är grunden till Tebo Details. Idag utvecklar vi stilrena badrumsdetaljer som möter de höga kraven på design, funktion och kvalitet.

 


 

FILA

Med över 70 års erfarenhet är Italienska Fila den ledande tillverkaren av rengörings- och underhållsprodukter för byggkeramik.

Genom ett tätt samarbete med de största tillverkarna av byggkeramik har Fila en unik kunskap inom rengöring och problemlösning för specifika material och komponenter. De har ett eget laboratorium och en forskningsavdelning som ständigt jobbar med att förbättra befintliga produkter och lösa branschens problem.

 


 

TERRA LEVEL

Terra Level utvecklar innovativa system för snabb och säker installation av utomhusklinker.

Terra Levels system av plattstöd och distanser är både tidssparande och flexibelt. Det kräver inte något grundarbete och används utan fästmassa eller grus som traditionellt används för utomhusklinker. Stöden kan användas för höjdjustering från 10-200 mm med millimeterjustering för fall och nivåskillnader.